Voorwaarden

De huurperiode gaat in de eerste zaterdag om 16.00 uur en eindigt de laatste zaterdag om 10.00 uur. Buiten het hoogseizoen is het vaak mogelijk enkele dagen langer of korter te reserveren.

WATER & ELEKTRICITEIT
De huurpijs is inclusief water en elektriciteit. Verwarming zwembad € 75,- per week. Gedurende de wintermaanden geldt een extra toeslag voor verwarmingskosten van € 75,- per week.

LINNENGOED
De huurprijs is exclusief linnengoed maar te huur voor € 90,- (bedlinnen, hand-, bad- en theedoeken).

HUISDIEREN
Van harte welkom alleen kleine honden, maar wel in overleg. Extra kosten € 15,- per hond per week.

TERRAS/TUIN
Op het zuiden. Een gedeelte van het terras heeft een schaduwrijke pergola. Buiten eethoek + stoelen en tuinmeubelen aanwezig. De tuin heeft een prachtig uitzicht.

BBQ
Stenen BBQ op terras.

ZWEMBAD
Het zwembad is in de regel van medio april tot eind oktober in gebruik, wordt om de dag voor u schoongemaakt en in het voor- en naseizoen zonodig verwarmd. Het zwembad is voorzien van een kinderalarm. De huur is inclusief gebruik van zwembad.

TELEVISIE/RADIO
Via internet (glasvezel), via decoder Franse en internationale zenders.

MOBIELE TELEFOON
Er staat een 4G mast dichtbij het dorp ontvangst is goed.

INTERNET
Internet toegang (Wifi).

SCHOONMAAK
Bij aankomst treft u de woning schoon aan. Eindschoonmaak (verplicht): € 125,-.
Toeslag per hond € 15,- per week.
U dient bij vertrek de woning netjes, bezemschoon en de keuken opgeruimd achter te laten.
De kosten dienen ter plaatse te worden afgerekend of worden van de borg afgetrokken.

AANTAL PERSONEN
Het maximale aantal personen voor de Villa is 6 personen. Deze
mag niet overschreden worden. Het plaatsen van tent of caravan in de tuin is niet toegestaan.
Het plaatsen van een babybed (aanwezig) is geen probleem. Bij het (ook tijdelijk) bewonen door méér dan het aantal overeengekomen personen, kan dat eenzijdige verbreking van de huurovereenkomst tot gevolg hebben, waarbij recht op schadevergoeding is uitgesloten.

WINTERSPORT
Vanaf Val de Gilly kunt u op ruim twee uur autorijden prachtig skiën in de Alpes Maritimes boven Nice. De bekendste plaatsen zijn Auron, Isola 2000 en Valberg.

TOERISTENBELASTING
De ‘tax de séjour’ bedraagt € 3,31 per persoon per dag. Kinderen tot 18 jaar gratis.

ANNULERING
Tot acht weken voor aanvang huurperiode bent u 50% van de huursom (exclusief borg) verschuldigd. Bij annulering vanaf acht weken voor aanvang van de huurtermijn bent u het totale factuurbedrag verschuldigd. Een annuleringsverzekering is daarom aan te raden.

AANSPRAKELIJKHEID
Gedurende het verblijf bent u aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. Het sluiten van een WA-verzekering wordt aanbevolen.

RESERVING/BETALING
Na uw reservering ontvangt u een schriftelijke bevestiging met betalingsinformatie. U zendt deze bevestiging voor akkoord getekend retour, waarmee u zich akkoord verklaart met de huur- en betalingsvoorwaarden. Vervolgens dient u om de boeking te bevestigen binnen 7 dagen 50% van het factuurbedrag op de aangegeven bankrekening over te maken. Het restant
factuurbedrag plus de borg dient u uiterlijk zes weken voor het begin van de huurperiode over te maken.

WAARBORGSOM
De waarborgsom voor de Villa bedraagt € 250,- per week. Indien de woning
zonder schade wordt achtergelaten en aan alle verplichtingen is voldaan, wordt de waarborgsom aan het einde van de huurperiode gerestitueerd. In voorkomende gevallen worden eventueel bijkomende kosten, door u veroorzaakte schade, (extra) schoonmaak kosten met de waarborgsom verrekend.

AFSTAND
Vanaf Amsterdam: 1350 km. Dichtbijzijnde vliegvelden: Nice, Marseille of Toulon. Per auto ongeveer 1,5 uur rijden, Toulon 40 minuten. Er zijn binnenlandse vluchten naar La Mole en Grimaud (per helikoper) vanaf Nice. Afstand La Mole Val de Gilly is 10 km. De TGV uit Parijs stopt in Fréjus (40 km van Val de Gilly).

SEIZOENEN
Hoogseizoen: juli, augustus.
Voor- en naseizoen: mei, juni, september, oktober, kerst/nieuwjaar.
Laagseizoen* :november, januari, februari, maart, april.
(*zwembad niet beschikbaar, behalve in april.)